Menü
Kosár

Top Memory Renew Fedőmatrac - 140x200

Top Memory Renew Fedőmatrac - 140x200
Top Memory Renew Fedőmatrac - 140x200
Vastagság 8 cm -20 %
Top Memory Renew Fedőmatrac - 140x200
Top Memory Renew Fedőmatrac - 140x200
Top Memory Renew Fedőmatrac - 140x200
  • Elérhetőség: Raktáron
  • Cikkszám: TMR140
63 990 Ft
79 990 Ft
Tulajdonságok
Méret (szél x hossz) 140x200 cm
Vastagság 8 cm (5+3 cm) ElioCell hideghab + memóriahab
Tartóhab 5 cm
Tartóhab sűrűsége 32 D
Memóriahab 3 cm
Memóriahab sűrűsége 50 D
Csúszásgátló Igen
Garancia 10 év
Kiszállítás Ingyenes

Az áruházunkban kapható 140x200 cm-es Top Memory Renew fedőmatrac egy valódi felületjavító megoldás, amely  ideális választás régi, kényelmetlen kanapék, lelapult vagy kifeküdt matracok kényelmesebbé tételére hogy minőségi pihenést biztosítson.

A 8 cm vastag fekvőbetét összetételben található 5 cm vastagságú Eliocell hideghab segít korrigálni a régebbi fekhelyek kényelmetlenségeit, míg a 3 cm vastagságú, 50 D nagysűrűségű memóriahab réteg a test hőmérsékletére reagálva segít kiegyenlíteni a nyomáskülönbségeket.

Csúszásmentes felülettel ellátott, hogy stabilan maradjon az ágyon. 10 éves garanciával és ingyenes kiszállítással rendelhető. Fedezze fel a kényelmet és a pihentető alvást az Ön ágyméretének megfelelő fekvőbetéttel!


Top Memory Renew 140x200-as fedőmatrac előnyei:

A fekvőbetét rendkívüli előnye a memóriahab nyomáskiegyenlítő tulajdonságának köszönhetően az hogy az egész test számára azonos nyomást biztosít. Ezáltal az izmok és az ízületek feszülésmentesek maradnak, és megszűnik a kényelmetlen fekvésből eredő hátfájás. Az egyenletes súlyelosztásnak köszönhetően nincs nyugtalan forgolódás alvásközben, ami javítja az alvásminőséget és felfrissült érzést biztosít ébredés után. A memóriahabos fedőmatrac kedvező ortopédiai tulajdonságokkal is rendelkezik, továbbá antiallergén huzattal védi a baktériumoktól, poratkáktól és gombáktól. Ráadásul a huzat könnyen levehető és vegyileg tisztítható. Alkalmas kihúzható kanapéknál a fekvőfelületek illesztésének elfedésére, kifeküdt matracok egyenetlenségeinek tompítására valamint földre fektetve vendégágynak. A Top Memory Renew fedőmatrac webáruházunkban megrendelhető, akár készletről azonnal elvihető, és könnyen szállítható a vákuum csomagolásnak köszönhetően.