Menü
Kosár

Szállítási feltételek

Szállítási feltételek

  1. Az áruk kiszállítása a rendelés beérkezésétől számított 1-2 munkanapon belül történik, kivéve, ha a rendelés felvétele során más kiszállítási időpontot adtunk meg, valamint ha a termék a megrendelés időpontjában nincs raktáron. Ekkor a megrendelés leadásának időpontjában egyeztetésre kerül a szállítás időpontja.

  2. Az áruk kiszállítása a rendelések beérkezési sorrendje szerint történik, a készlet erejéig. Nagyszámú megrendelés beérkezése esetén előfordulhat, hogy egyes cikkeket külön szállíttatjuk ki egy későbbi időpontban, mely akár 3-4 hét is lehet a rendelés beérkezésétől számítva.

  3. A megrendelt árut belföldi futárszolgálat szállítja ki a Vásárlónak, amelynek szállítási díja változó. Egyes termékek esetén a szállítási díj ingyenes amelyet a megrendelt termék mellett feltüntetünk. Más termékek esetén a szállítási díj egyeztetésre kerül a Vevővel.

  4. A csomagolás minden megrendelés esetében ingyenes.

  5. A Vevő köteles az árut a megbeszélt helyen és időben átvenni, vagy annak átvételéről gondoskodni.

  6. A Vevő köteles a csomagot kézbesítéskor a futár előtt megvizsgálni, és termékeken, csomagoláson észlelt esetleges sérülés esetén köteles jegyzőkönyv felvételét kérni, sérülés esetén a csomagot nem köteles átvenni. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt az Eladó nem fogad el! A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban.

  7. Ha a Vevő nem veszi át az árut, és az visszakerül az Eladóhoz, az Eladónak joga van elállni az adásvételi szerződéstől és követelni a Vevőtől a szállítási díj megtérítését.