Menü
Kosár

MemoCool Gélpárna

MemoCool Gélpárna
MemoCool Gélpárna
MemoCool Gélpárna
-6 % 3-4 hét
MemoCool Gélpárna
MemoCool Gélpárna
MemoCool Gélpárna
MemoCool Gélpárna
  • Elérhetőség: 3-4 hét
  • Cikkszám: MCG804
16 990 Ft
17 990 Ft

 60x40x12 cm

MemoCool gélpárna plüss huzattal kapható. Akció a készlet erejéig érvényes. Vásároljon most!...
A MemoCool Gélpárna magjában memóriahab található, mely a már ismert jótékony hatásainak köszönhetően megfelelő alátámasztás mellett pihenteti a csigolyákat és nyomáskiegyenlítő hatással bír. A párna egyik felszínén egy speciális folyékony, háromdimenziós alakváltó gélfelület helyezkedik el, mely felelős a hőszabályozásért.
Előnyei:
1. Háromdimenziós alakváltás:
A MemoCool Gélpárna alátámasztja a csigolyákat, a fejet, mindhárom irányba változtatja alakját. A nyomást egyenletesen szétoszlatja, ezáltal javítja a vérkeringést.
2. Hőszabályozás
A gél más szigetelő anyagokhoz képest magas hővezető képességgel rendelkezik. Csökkenti az érintkező felület hőmérsékletét, elvezeti a test hőjét és egyenletesen szétoszlatja azt. Csökkentik a szövetek oxigénigényét, gyulladáscsökkentő hatással bír.
3. Szellőzés
A nyitott légcsatornáknak köszönhetően megfelelő légmozgást biztosít, továbbá a nedvességet is tökéletesen elvezeti.
4. Tartósság
Strapabíró, rugalmas és minőségi anyagokból kifejlesztve.
5. 2in1 párna
Memory és gél együttes erejével a minőségi pihenésért!
Azoknak, akik a meleg, nyári éjszakákon, továbbá a fűtött szobában hűvös, kényelmes és egészséges párnán szeretnének aludni. Azoknak is ajánljuk, akik kedvelik a memory párnákat, mégis kevésbé részesítik előnyben az anatómiai kialakítást. 2in1 párna (memory + gél) a minőségi pihenés jegyében.
Hanyatt, oldalt és hason fekvők részére is!

A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.