Válasszon
méretet!
matrac
fedőmatrac
 
 

MemoCool Gélpárna

 
 
1. lépés - Válassza ki a méretet
 
60x40x12
Megtakarítás:
1.000 Ft/db
Akcios ár:
16.990 Ft
Lista ár:
17.990 Ft
raktáron
2. lépés - Tegye a kosárba

MemoCool gélpárna plüss huzattal kapható. Akció a készlet erejéig érvényes. Vásároljon most!...

A MemoCool Gélpárna magjában memóriahab található, mely a már ismert jótékony hatásainak köszönhetően megfelelő alátámasztás mellett pihenteti a csigolyákat és nyomáskiegyenlítő hatással bír. A párna egyik felszínén egy speciális folyékony, háromdimenziós alakváltó gélfelület helyezkedik el, mely felelős a hőszabályozásért.

Előnyei:

1. Háromdimenziós alakváltás:

A MemoCool Gélpárna alátámasztja a csigolyákat, a fejet, mindhárom irányba változtatja alakját. A nyomást egyenletesen szétoszlatja, ezáltal javítja a vérkeringést.

2. Hőszabályozás

A gél más szigetelő anyagokhoz képest magas hővezető képességgel rendelkezik. Csökkenti az érintkező felület hőmérsékletét, elvezeti a test hőjét és egyenletesen szétoszlatja azt. Csökkentik a szövetek oxigénigényét, gyulladáscsökkentő hatással bír.

3. Szellőzés

A nyitott légcsatornáknak köszönhetően megfelelő légmozgást biztosít, továbbá a nedvességet is tökéletesen elvezeti.

4. Tartósság

Strapabíró, rugalmas és minőségi anyagokból kifejlesztve.

5. 2in1 párna

Memory és gél együttes erejével a minőségi pihenésért!

Azoknak, akik a meleg, nyári éjszakákon, továbbá a fűtött szobában hűvös, kényelmes és egészséges párnán szeretnének aludni. Azoknak is ajánljuk, akik kedvelik a memory párnákat, mégis kevésbé részesítik előnyben az anatómiai kialakítást. 2in1 párna (memory + gél) a minőségi pihenés jegyében.

Hanyatt, oldalt és hason fekvők részére is!

Támogató egészségpénztárak
Új Pillér Egészségpénztár Adoszt Egészségpénztár AXA Egészségpénztár MKB Egészségpénztár Egészségpénztár K&H Egészségpénztár Egészségpénztár Egészségért Egészségpénztár OTP Egészségpénztár Tempo Egészségpénztár Vitamin Egészségpénztár Aranykor Egészségpénztár Ticket Compliments Egészségpénztár Sodexo Egészségpénztár